diumenge, 21 d’octubre del 2012

Tires de reixat



 Pengem 4 boixets en cada una de les lletres majúscules.Començant a comptar per l’esquerra (igual que quan escrivim).

Agarrem la segona parella que baixa de A i la primera que baixa de B. i em d’arribar fins al puntet Nº 1. Per tan a cada parella li donarem dues voltetes.(Volteta, el boixet de la dreta passa per damunt del de l’esquerra de la mateixa mà) A continuació farem un punt sencer (Al mig, volteta i al mig) i clavem l’agulla al puntet Nº 1,  la tanquem amb punt sencer. (Al mig, volteta i al mig).

Amb la parella que ens queda en A i la primera parella del puntet Nº 1 em d’arribar fins al puntet Nº 2, i farem dues voltetes a cada parella, un punt sencer i clavem l’agulla al puntet Nº 2.i la tanquem  amb un punt sencer.

Amb la segona parella de B i la primera de C hem d’arribar fins al puntet Nº 3 i farem dues voltetes a cada parella, un punt sencer i clavem l’agulla, al puntet Nº 3 i la  tanquem amb un punt sencer.
Amb la segona parella del Nº1 i la primera del Nº3 em d’arribar fins al puntet Nº4; i farem dues voltetes a cada parella, un punt sencer i clavem l’agulla al puntet Nº 4 i la tanquem amb punt sencer .

Amb la segona parella del puntet Nª 2 i la primera del puntet Nº 4 em d’arribar fins al puntet Nº 5 i farem, dues voltetes a cada parella, un punt sencer i clavem l’agulla al  puntet Nº 5 i la tanquem  amb un punt sencer.                                                 
Amb la parella que ens queda del Nº 2 i la primera del Nº5,em d’arribar fins al Nº6 i farem dues voltetes a cada parella, un punt sencer i clavem l’agulla al  puntet Nº 6, i la tanquem amb un punt sencer. I així successivament.

CAL RECORDAR QUE:
Començarem sempre pel punt més alt. Per a baixar de puntet a puntet sempre farem voltar els boixets.
Tancarem l’agulla.
A cada puntet sempre deixarem penjar una parella de boixets a no ser que siga treneta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada